Thermaltake Toughpower 750W GOLD (Modüler)


Toughpower 750W GOLD (Modüler)
Thermaltake Toughpower serisi daha zorlu koşullar için piyasada mevcut yüksek-uç sistemi için hayati rakipsiz verimlilik ile istikrarlı performans için yüksek kaliteli bileşenler, exvellent özelliklerini kullanan bir 80 PLUS GOLD sertifikalı güç kaynağı. Yüksek güç verimliliği için 80Plus Gold sertifikası, ve bir tek güçlü 12V rail maksimize güç kullanımını ve kolay kurulum sunan esnek CPU ve grafik kartı için maksimum kullanılabilir güç ile.


Toughpower 750W GOLD (Modüler) Kablo karmaşasını azaltmak için modüler tasarımı ile geliyor; ve ultra sessiz fan sessiz soğutma sağlar, böylece tüm bilgisayar ve güç kaynağı zirvede  çalışabilir.

Sessiz soğutma ve gürültüyü en aza indirir.
Ultra-sessiz 14cm fan PC'niz için sessiz soğutma sağlamak için tipik yükte 18dB gürültü seviyesi ile geliyor.







80 PLUS Gold Certified ve Haswell'e Hazır.
Düşük güç kayıpları  gerçek dünya yük koşulları altında 87% -92% verimliliği sunar. Ayrıca, Toughpower  maksimum enerji tasarrufu elde etmek için yeni Intel işlemciler Haswell için hazırlanmıştır.










Yüksek Kalite Japon Kapasitör.

Yüksek kaliteli Japon kapasitör düşük empedans özelliklerine sahip üstün performans üretir. Kararlı çalışma güç kaynağı performansını artırmak için mükemmel güvenilirliği ile uzun süre çalışır. 






Ürün Sayfası